Wegwijs-Ardennen.nl

Wegwijs-Ardennen.nl: laat je kennis maken met de mooiste plekjes van de Ardennen. Van de grotbewoners die Het verleden onder onze voeten in de ardenneneens de grotten bewoonden tot de ruïne's die bewoond werden door de ridders van de kruistochten.
Het verleden is nog niet verdwenen , het ligt nog steeds onder onze voeten in dit wonderbaarlijke landschap. Laat je dromen over de ridders en herbeleef de middeleeuwse romantiek van weleer. En gedenk ook onze vrienden van over de zee , die gevochten hebben voor onze vrijheid en ons land .
Neen vergeten zijn we hen niet, hun namen staan gegrift in Ardeense steen en in ons hart.


Ik ben nu ongeveer 22 jaar actief in de Ardennen ik heb vele mensen leren kennen en hun gewoonten. Sinds een 10 tal jaar geleden heb ik een eerste hartinfarct gekregen (nadien nog een zware tweede), en ben tot de vaststelling gekomen dat ik het rustiger aan moest doen. Doch dat weerhoud mij er niet van mijn hobby uit te oefenen alleen op een rustig tempo. Hier in de natuur kom ik tot rust en geniet van de kleine dingen van het leven. Na een uurtje zoeken met de metaaldetector voel ik mij voldaan en heb ik geleefd op het ritme van de natuur. Verder geloof ik in mezelf , de eigen kracht van het innerlijke , zeker niet in Links en rechts 'dat vertrouwen is volledig weg)

verder speel ik ook nog een beetje gitaar.

wegwijs en gids van de Ardennen


Naar homepage