Wegwijs-ardennen.nl

Wegwijs-ardennen.nl: laat je kennis maken met de mooiste plekjes van de ardennen. Van de grotbewoners die Het verleden onder onze voeten in de ardenneneens de grotten bewoonden tot de ruïne's die bewoond werden door de ridders van de kruistochten.
Het verleden is nog niet verdwenen , het ligt nog steeds onder onze voeten..(vitrine) in dit wonderbaarlijke landschap. Laat je dromen over de ridders, jonkvrouwen en herbeleef de middeleeuwse romantiek van weleer. En gedenk ook onze vrienden van over de zee , die gevochten hebben voor onze vrijheid en ons land ....onze zege..
Neen vergeten zijn we hen niet, hun namen staan gegrift in ardeense steen en in ons hart. ( hotton, bastonge ...)


Ik ben nu ongeveer 22 jaar actief in de ardennen ik heb vele mensen leren kennen en hun gewoonten. Sinds een 6 tal jaar geleden heb ik een eerste hartinfarct gekregen (nadien nog een zware tweede), en ben tot de vaststelling gekomen dat ik het rustiger aan moest doen.( weet loslaten is moeilijk ) Doch dat weerhoud mij er niet van mijn hobby uit te oefenen alleen op een rustig (mijn ) tempo. Hier in de natuur kom ik tot rust en geniet van de kleine dingen van het leven. Na een dag zoeken met de metaaldetector voel ik mij voldaan en heb ik geleefd op het ritme van de natuur. Verder geloof ik in mezelf, de eigen kracht van het innerlijke, zeker niet in Links en rechts 'dat vertrouwen is volledig weg)

verder speel ik ook nog melodies op gitaar
ik zoek naar voorouders en over groot ouders ...omdat ( zij diegene die ik in dit leven ontmoet ik zal ook fouten trachten te herstellen van het verleden) dan kan ik slechts in bovenbewustzijn evalueren...
( dit wisten diegene van 4000 jaar oud ...) leven doet slechts her (leven)
evalueren als mens en niet leven als dier ( doden voor plezier of macht)
29-08-2018

paul
Naar homepage